menuordersearch
idon.ir

چرا سایت داون می‌شود؟ ,

۱۴۰۰/۹/۴ پنج شنبه
(1)
(0)

چرا سایت داون می‌شود؟

چرا سایت داون می‌شود؟

چرا وب سایت سایت ها دان Down می‌شوند. دان شدن سرور یا خوابیدن سایت، برای تمامی سایت ها رخ می‌دهد. بهترین زمان برای فهمیدن این مشکل موقعی است که شما در حال کردن با سایتتان هستید که ناگهان متوجه قطعی وب سایت می‌شوید؛ می‌توانید با پشتیبانی هاست تماس گرفته و مشکل را بررسی کنید. اما بدترین حالت این است که شما اصلا متوجه قطعی یا به خواب رفتن سایت نمی‌شوید که این باعث سخت تر شدن کار و همچنین ضررهای زیادی از نظر کاهش بازدید و نرخ برگشت را شامل می‌گردد.بر اساس نظرسنجی های صورت گرفته، از میانگین ۴۰۰ شرکت با بیزینس تقریبا خوب و رو به بالا، هر یک تجربه دان شدن به میزان میانگین پنج بار در ماه را داشته اند.

 

چگونه از دان شدن سرور و سایت مطمئن شویم ؟

 

گاهی اوقات ممکن است سرور برای ما باز نشود، اما باز نشدن یک سایت یا مدیریت سرور به این معنی نیست که آن سرور از دسترس خارج شده است یا به اصطلاح دان شده است، ما نیاز داریم تا چند مورد را بررسی کنیم تا از دان شدن سرور و یا سایت مطمئن شویم، چنانچه تمام این روش ها را انجام دادید و ارتباط با سرور شما باز هم با شکست مواجه شد سرور شما از دسترس خارج شده است در غیر اینصورت ممکن است آی پی شما در فایروال سرور مسدود شده باشد و یا سرور تحت فشار حملات DDOS باشد.

 

 

 

از کجا بفهمم سایت من داون شده؟

 

وقتی با داون شدن سایت روبرو میشین، باید اول از همه چندتا نکته مهم رو درنظر بگیرین تا اصلاً مطمئن بشین سایت داون شده یا اتفاق دیگه‌ای برای اون افتاده:

  • آیا اخیراً اصلاحات / تغییراتی رو ایجاد کردین که به همچین چیزی ربط داشته باشه و بتونه علت داون شدن سایت باشه؟
  • آیا در حال حاضر (وقتی وبسایت داون شده) کارهایی توی وبسایت درحال انجام شدن هست؟
  • آیا سایت از سایر مکان‌ها قابل دسترسیه؟

حالا بهتره هر کدوم از این علت‌ها رو به صورت جداگونه بررسی کنیم:

 

کاری که اخیراً روی سایت انجام دادین می‌تونه منجر به مشکلات غیر منتظره‌ای در رابطه با عملکرد سایت بشه! این امر برای پلتفرم هایی مثل Joomla, word press و Magento که در اون‌ها شانس مواجه شدن با مسئله سازگاری پلاگین / تم وجود داره، خیلی مهمه! خیلی اوقات همین امر باعث به وجود اومدن یه مانع یا ترمز برای عملکرد بخش‌هایی خاصی از وبسایت شما میشه و در نهایت منجر به داون شدن کل سایت میشه، پس تو این حالت با مشکل “Website Down” مواجه میشین.

به عنوان یه راه حل ساده باید بهتون پیشنهاد کنم که بهتره درمورد کارهای که داخل وبسایت انجام میدین یه تجدید نظر بکنین و سعی کنین تغییرات دقیقی که تو وبسایت انجام دادین رو دوباره چک کنین و حتی گاهی اوقات بهتره برای حل کردن مشکل داون شدن سایت به عقب برگردین!

 

۲. آیا در حال حاضر کارهایی تو سایت انجام میشه؟

شما خواهید تونست تغییراتی که در حال حاضر دارین رویوبسایت زنده خودتون اعمال می‌کنین رو مشاهده کنین، به همین دلیل من توصیه نمیکنم که تغییرات شدیدی در وبسایت زنده شما اعمال بشه. در عوض می‌تونین محیط توسعه وبسایت خودتون رو ایجاد کنین که بهتون امکان میده عملکرد سایت رو قبل و بعد از تغییراتی که باید اعمال بشه، آزمایش کنین.

 

۳. آیا سایت از سایر مکان‌ها قابل دسترسیه؟

اجرای یهردیاب و پینگ Ping به سمت دامنه شما این امکان رو میده تا تعیین کنین که آیا درخواست‌هایی که به سرور میفرستین از سمت سرور دریافت میشه یا خیر، در صورت زمان بازگشت بیش از حد درخواست‌ها در خروجی اون‌ها، باید یه آزمایشی رو برایاتصال به وبسایت خودتون، از مکان‌های دیگه در نظر بگیرین! این کار رو می‌تونین با استفاده از یه سرویس پروکسی انجام بدین، شما همچنین می‌تونین خودتون رو در شرایطی پیدا کنین که وبسایت تون با استفاده از سرویس پراکسی قابل دسترس هست اما مثلاً از طریق کامپیوتر نمیشه بهش دسترسی پیدا کرد. در این صورت میشه گفت شاید IP شما توسط ارائه دهنده میزبان یا هاست مسدود شده که در این حالت ارائه دهنده هاستینگ شما باید دلیل مسدود شدن IP رو ردیابی و سپس شما رو از حالت بلاک خارج کنه!

 

4 مرحله دیگر هم داریم که بتوانید مطمئن تر شوید.

 

1)

سعی کنید از یک اینترنت دیگر سایت خود یا سرور خود را بررسی کنید، اگر در آن اینترنت بدون مشکل سایت شما باز شد به این معنی است که آی پی شما در سرور مسدود شده است. بنابراین سعی کنید با همان اینترنت آی پی خود را از لیست سیاه فایروال آزاد کنید.

2)

از سرور یا سایت خود ping بگیرید، بررسی کنید اگر شما نتیجه ping را مشاهده می‌کنید ممکن است در فایروال مودم و یا مشکل در تنظیمات پروکسی مرورگر دسترسی به وب سایت خود نداشته باشید،

3)

به سایت host-tracker.com مراجعه کنید، در سمت راست بالا گزینه Http را انتخاب کنید و سپس آدرس سایت خود را تایپ کنید و روی دکمه Check کلیک کنید :

چنانچه تمام پیام های دریافتی 200(OK) بود به این معنی است که سایت و سرور شما در دسترس است، اگر تمام پیام ها Fail بود به این معنی است که سایت و یا آدرس آی پی که ارسال کردید توسط چند سرور تست شده است و می‌توانید از دان بودن هاست خود اطمینان حاصل کنید.

4)

از آنجایی که ممکن است دامنه شما منقضی شده باشد و یا دی ان اس های سایت شما به درستی تنظیم نشده باشند بهتر است در همین قسمت یکبار آی پی سرور وارد کنید و اطمینان پیدا کنید که سرور اصلی به درستی کار می‌کند یا خیر ؟ اگر سرور در دسترس بود به احتمال زیاد یا دی ان اس zone های شما به درستی تنظیم نشده است و یا دامنه شما منقضی شده است. اطلاعات بیشتر را می‌توانید از پشتیبانی هاست خود سوال نماید.

 

گفتگو را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp بر روی هر کدام از اکانت های پشتیبانان ما که میخواهید کلیک کنید.