menuordersearch
idon.ir

ریدایرکت چیست؟ ,

۱۴۰۰/۱۰/۲۰ دوشنبه
(2)
(0)

ریدایرکت چیست؟

ریدایرکت چیست؟

ریدایرکت چیست؟

ریدایرکت یا تغییر مسیر راهی است که هم کاربران و هم موتورهای جستجو را به نشانی اینترنتی متفاوتی از ادرس ما نظری که در مرورگر خود وارد کرده اند
هدایت می‌کند.

 

انواع ریدایرکت:

 

ریدایرکت 301:

یکی از رایج ترین ریدایرکت 301 است. که یک تغییر مسیر دائمی نامیده می‌شود. زیرا صفحه وب به طور دائمی به صفحه وب دیگری منتقل می‌شود. اگر می‌خواهید صفحات به صورت دائمی منتقل شود از این روش استفاده کنید. این روش ربات گوگل صفحه را پیدا نمی‌کند و ایندکس نمی‌شود.

 

ریدایرکت 302:

زمانی که نیاز به تغییر مسیر موقت دارید و فقط می‌خواهید یک صفحه موقت جابه جا شود می‌توانید از این ریدایرکت استفاده کنید. این ریدایرکت زمانی استفاده می‌شود که شما روی یک صفحه ای کار می‌کنید و می‌خواهید کاربرها موقت به صفحه دیگری انتقال پیدا کنند.

 

ریدایرکت 451:

خطای 451 (451 Error) یا "Unavailable For Legal Reasons" که به معنای "در دسترس نبودن بخاطر دلایل قانونی است، یکی از کدهای وضعیت HTTP است که به عنوان خطا شناخته می‌شود. خطای 451 ممکن است در همه سیستم عامل ها با همه مرورگرها پدیدار شود؛ زیرا این خطا از سمت سرور به سمت کاربر هدایت می‌شود.

 

ریدایرکت 307:

تغییر مسیر ریدایرکت 302 برای تغییر موقت مسيرها استفاده می‌شد اما با ظاهر شدن1.1 HTTP تغییر مسیر 307 جای آن را | گرفت. تغییر مسیر 307 کاملا و به صورت مشخص بیان می‌کند که URL درخواست شده با استفاده از URL اصلی انجام گردد.

 

ریدایرکت 404:
خطای 404 هنگامی که صفحه ای در سایت نباشد یا حذف کنید این خطا ایجاد می‌شود و برای کاربران خیلی ناخوشایند است. می‌توانید با این خطابه موتور جستجو بفهمانید که صفحه حذف شده است.

 

ریدایرکت REGEX:
گاهی اوقات پیش می‌آید که قصد داریم بیش از یک منبع را به صفحه ای خاص ارجاع دهیم. در این شرایط بهتر است از ریدایرکت های REGEX استفاده کنیم. این نوع ریدایرکتها از regular expressions برای ریدایرکت کردن چند URL منبع به یک مقصد استفاده می‌کنند.

 

همانطور که گفتیم از رایج ترین انواع ریدایرکت ها، ریدایرکت 301 است که به نکاتی را در ادامه در مورد آن توضیح می‌دهیم.

 

نگه داری ریدایرکت ۳۰۱
بعد از ریدایرکت یک دامنه به دامنه دیگر با استفاده از ریدایرکت ۳۰۱، بایستی حداقل یک سال زمان بگذرد؛ زیرا شناسایی این انتقال و تغییرات ایجاد شده توسط گوگل حدودا یک سال طول می‌کشد. چنانچه ریدایرکتها کمتر از یک سال نگهداری شوند، ممکن است گوگل به اندازه کافی لینک ها را کرول نکرده و متوجه این انتقال دائم نشود

تاثیر 301 بر سئو:
هر صفحه ای که در گوگل به اصطلاح ایندکس می‌شود یک اعتبار دارد. بر اساس همین اعتبار نیز رتبه ها در نتایج گوگل مشخص می‌شود. در واقع هر صفحه اعتبار بالاتری با توجه به معیارهای گوگل داشته باشد رتبه بالاتری در نتایج خواهد داشت. اگر بخواهیم تغییر آدرس برای صفحه ای که اعتبار بالایی در گوگل دارد انجام دهیم بدون ریدایرکت ۳۰۱، اعتبار آن از بین رفته و تبدیل به یک صفحه بدون اعتبار خواهد شد. به همین جهت برای انتقال این اعتبار می‌بایست از ریدایرکت دائمی یا همان ۳۰۱ استفاده کنیم

گفتگو را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp بر روی هر کدام از اکانت های پشتیبانان ما که میخواهید کلیک کنید.