menuordersearch
idon.ir

دلایل جریمه شدن سایت ,

۱۴۰۰/۹/۱۴ یکشنبه
(0)
(0)

دلایل جریمه شدن سایت

دلایل جریمه شدن سایت

در دانستنی قبلی در مورد روش هایی که گوگل ممکن است یک سایت را جریمه کند توضیح دادیم پیشنهاد می‌کنم «جریمه توسط گوگل» را مطالعه کنید. در این دانستنی در مورد دلایل جریمه شدن و هم چنین نحوه فهمیدن آنکه جریمه ای اتفاق افتاده یا خیر صحبت می‌کنیم.

 

پنالتی گوگل:

وضعیتی است که در آن وب سایت دیگر در نتایج جست و جو نشان داده نمی‌شود و جایگاه آن به شدت کاهش می‌یابد. وقتی یک وب سایت جریمه می‌شود عملا در جست و جو ها نامرئی می‌شود. و این یعنی کاهش شدید ترافیک وب سایت.گ

افت ناگهانی در نتایج جستجو ناشی از تغییرات مکرر در الگوریتم های موتورهای جستجو است که با هدف افزایش کیفیت نتایج جستجو متناسب با نیاز کاربران انجام می‌شود.

 

نحوه تشخیص جریمه شدن توسط گوگل:

 

1- دیگر وب سایت شما برای کلمه کلیدی برندتان رتبه ی خوبی ندارد و این یک نشان بارز است. حتی اگر سایت شما در سایر کلمات کلیدی رتبه ی خوبی نداشته باشد، حداقل باید در کلمه کلیدی برندتان جایگاه خوبی داشته باشد.

 

2-موقعیت صفحه وب سایت اگر در صفحه اول باشد، بدون هیچ دلیل دیگر به صفحه های دو یا سه می‌رود.

 

3-پیج رنک سایت شدیدا کاهش می‌یابد.

 

4-اجرای جستجوی سایت - site:yourdomain.com keyword – هیچ صفحه ای از سایت را در نتایج گوگل نشان ندهد.

 

5- وبسایت از نتایج جستچو حذف شده باشد.

 

دلایل پنالتی شدن توسط گوگل:

 

1) محتوای تکراری:

گوگل به دنبال آن است که دائما مطلب های جدید و نو در اختیار کاربران قرار دهد و اگر ببیند سایت شما مطلب های تکراری یا کپی شده اپلود می‌کند سایت شما را جریمه می‌کند.

 

2)تعداد زیادی لینک از منابع با کیفیت پایین

اگر گوگل فکر کند که تعداد خیلی زیادی از لینک هایی که به سایت شما ارجاع می‌دهند از سایت های با کیفیت پایین یا اسپم هستند. تقریبا همه سایت ها لینک هایی با کیفیت پایین دارند ولی اگر این مقدار به 75 درصد برسد عواقب خوبی نخواهد داشت.

 

3)خرید لینک

اگر شما لینک های بد را خریداری کنید و یا به صورت کاملا مصنوعی و بدون استراتژی اقدام به لینک سازی خارجی کنید، ممکن است گرفتار جریمه گوگل شوید.

 

4)هک شده/ ویروسی

اگر گوگل فکر کند که سایت شما برای بازدیدکنندگان خطرناک است زیرا هک شده یا به ویروس آلوده شده است.

 

5)لینک های شکسته

گوگل می‌خواهد بداند که شما به خوبی محتوای‌ وب سایتتان را بررسی می‌کنید و هر گونه خطا و مشکلی را از بین می‌برید. اگر خطای 404 در وب سایت شما نمایش داده شود، مطمئنا این خطا نشان می‌دهد که کاربرانتان به اطلاعات درخواستی خود دسترسی نداشته اند.

 

گفتگو را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp بر روی هر کدام از اکانت های پشتیبانان ما که میخواهید کلیک کنید.