صاحبین املاک از این پس میتوانند با این آموزش یک وب سایت فول امکانات املاکی داشته باشند
با شیوع ویروس کرونا بسیاری از کسب و کارها تعطیل شدند و این خطر در کمین چه کسب و کارهایی نشسته است
سایت ساز ایدون در راستای حمایت کسب و کارها از تیزر جدید خود رونمایی کرد
همانطور که میدانید برای افزایش فروش و اعتماد وجود وب سایت برای یک کسب و کار کاملا ضروری است. در مقاله ها قبل در مورد دلایل نیاز به وجود وب سایت صحبت کردیم. پیشنهاد میشود «مزایای داشتن وب سایت » را بخوانید. اما باید بدانیم که تنها داشتن یک وبسایت کافی نیست بلکه رعایت مواردی برای کاربری آسان سایت و هم چنین زیبا بودن سایت و نداشتن مشکل فنی ضروری است که در ادامه چند مورد از اشتباهات رایج در طراحی سایت را آورده ایم:
1)ریسپانسیو نبودن
ریسپانسیو یا همان واکنشگر خودکار یعنی تغییر سایز صفحه وب متناسب با مرورگر کاربر (موبایل، تبلیت، لپتاب) پس ریسپانسیو یک تکنولوژی طراحی صفحه است که با توجه به سایز مرورگر به صورت خودکار تغییر میکند.اگر وبسایت ریسپانسیو نباشد مخاطب های زیادی را از دست میدهد. چون کار با چنین سایتی دشوار است.
2)چک نکردن در مرورگرهای مختلف
سایت خود را در مرورگرهای مختلف تست کنید تا در نمایش سایت شما در مرورگرهای مختلف مشکلی پیش نیاید و شما بازدید کننده های خود را از دست ندهید. نیمی از ایرانیان هنوز از مرورگر اینترنت اکسپلولر ورژن 7 و 6 استفاده میکنند و اگر صفحات طراحی شده شما در این مرورگرها به خوبی نمایش داده نشوند، شما نیمی از ویزیتورهای خود را از دست خواهید داد.
3)استفاده از alt و title مناسب
برای عکس ها حتما از تگ Alt استفاده نمایید. زیرا اگر عکس شما به هر دلیلی لود نشود، متن داخل تگ برای کاربران نمایش داده شده و منظور را به کاربر میرساند. استفاده از عنوان های گوناگون نیز نشان دهنده تنوع محتوای وب سایت است و هم برای کاربران و هم برای موتور های جستجو دارای ارزش است. استفاده نکردن از آنها نوعی نقص در کدنویسی طراحی شما است.
4) واضح نبودن کسب و کار
وقتی کاربر وارد سایت شما میشود در مدت زمان کمی در مورد سایت شما تصمیم میگیرد که در صفحه شما بماند یا خیر.پس شما نباید زیاد شلوغ باشد و باید بتواند در مدت زمان کمی یک نگاهی درست از کسب و کار شما به مخاطب بدهد تا او صفحه شما را نبندد.
5)تغییر ندادن رنگ لینک هایی که قبلا بازدید شده
رنگ لینک های بازدید شده خود را تغییر دهید. طوری لینک های خود را طراحی کنید که وقتی یکی از آنها توسط کاربری کلیک میشود، رنگ آن تغییر یابد تا کاربر مطمئن شود کدام لینک ها را دیده است و کدام ها را هنوز ندیده است. این کار، از اشتباه انداختن کاربرجلوگیری میکند و او مجبور به صرف وقت برای این نیست که ببیند کدام لینک (مثلا لینک کدام مقاله) را قبلا دیده است و کدام را ندیده است.
6) ناوبری ضعیف
ناوبری یکی از مهمترین جنبه های هر سایتی است و مخاطبین قبل از استفاده از جعبه جست و جو برای رسیدن به مطلب مورد نظرشان، از ناوبری استفاده میکنند.کاربری که با چند کلیک متوالی به بخش موردنظرش دسترسی پیدا نکند، وب سایت را ترک میکند. بهینه نبودن ناوبری یکی از عوامل افزایش نرخ پرش است .سعی کنید منوی ناوبری را برای تمام صفحات وبسایت قرار دهید و راه برگشت از همان مسیر را برای بازدید کننده مشخص کنید. همچنین منوی ناوبری نباید زیاد پیچیده و طولانی باشد.
7)محتوای غیر اصولی
محتوای شما باید برای مخاطب قابل فهم باشد، در صورتی که محتوای شما گنگ باشد مخاطب سایت شما را ترک خواهد کرد پس بنابرین قبل از اپلود کردن محتوا، حتما چک کنید تا مشکلی نداشته باشد.
8)مشکل خوانایی متن
عدم رعایت فاصله، استفاده از فونت نامناسب، تغییر ندادن فونت، استفاده و ترکیب کردن رنگ های اشتباه باعث میشود که سایت مورد علاقه کاربر نباشد و در واقع کاربر این سایت را بی کیفیت بداند.
9)سرعت بارگذاری پایین
در حال حاضر کابران اینترنت بسیار نا شکیبا هستند و به راحتی از دکمه "برگشت" استفاده میکنند .طبق آمار منشتر شده در وبسایت Think With Google، زمان مناسب بارگذاری بین 1 تا 3 ثانیه است و اگر بیشتر از این زمان طول بکشد، امکان اینکه کاربر از وبسایت خارج شود، زیاد است و نرخ پرش بالا میرود.
10)وجود خطای 404
کاربران از اینکه لینکی در سایت شما را کلیک کنند و با خطای 404 مواجه شوند، آزرده میشوند. سعی کنید تا وقتی صفحه ای را کامل طراحی نکرده اید و آنرا آپلود نکرده اید از لینک آن صفحه در داخل سایت خود استفاده نکنید. کاربران ایرانی بسیار حساس هستند و با دیدن چنین صفحاتی اعتماد خود را نسبت به سایت شما از دست میدهند و از اعتبار شما نیز کاسته میگردد.
11)استفاده مکرر از فلش
طراحی کردن هدر سایت به صورت تمام فلش باعث میشود تا در برخی سیستم ها که برنامه فلش نصب نیست هدر لود نشود.علاوه بر هدر سایت، کل محتوا و دیزاین سایت را نیز نبایستی فلش طراحی کرد. استفاده از سایت های فلش نتیجه خوبی را در رتبه های گوگل را برای شما به ارمغان نمیآورد. استفاده از سایت ها فول فلش سرعت سایت شما را به شدت پایین میآورد.
12)باز شدن هر صفحه در پنجره جدید
بهتراست لینک هایتان در پنجره جدید باز نگردد. لازم نیست اسکرین یا صفحه نمایش کاربر سایت خود را پر از پنجره های باز شده بگردانید و کاربر هنگام استفاده نداند کدام پنجره را او را به عقب میبرد و در حال ویزیت کدام پنجره بود! عده ای از طراحان سایتها بدلیل اینکه تصور میکند اگر لینک را در پنجره جدید باز کنند به این ترتیب پنجره سایت خودشان از دست نرود و در صفحه باقی خواهد ماند، ترجیح میدهند از این حالت در طراحی خود استفاده نمایند. اما از آنجاییکه یک طراح خوب در طراحی سایت خود، راحتی کاربر را مدنظر قرار میدهد پس بهتر است لینک در همان پنجره باز گردند تا موجبات سرگردانی ویزیتور را فراهم نگرداند.
13) اسکرول افقی صفحات
این امر کاربرپسند نبوده و کاربران علاقه ای به پیمایش عرضی وب سایت شما ندارند.